Fulltextové vyhledávání

Drobečková navigace

Úvod > Blog > Naučte se lépe využívat internet společně s Googlem

Naučte se lépe využívat internet společně s Googlem



Datum konání:
28.7.2017

unnamed.pngV tomto příspěvku bych Vás rád seznámil s hodně zajímavým projektem od Googlu - Digitální garáž. Sám jsem ho celý absolvoval a mohu s čistým svědomím říct, že pokud to s využitím internetu pro své podnikání myslíte vážně, najděte si čas a absolvujte ho.

Takto projekt Digitální garáž popisuje sám Google:

Co je projekt Digitální garáž?

Vypilujte si potřebné digitální dovednosti, které přispějí k růstu vaší firmy, vašemu osobnímu rozvoji a případně posílí vaši sebedůvěru. Na webu Digitální garáž vám naši specialisté pomohou uspět na internetu. Jejich pomoc může využít kdokoli bez ohledu na své znalosti, cíle či vzdělání.

Proč Google spustil projekt Digitální garáž?

Když se lidé naučí využívat internet na maximum, je úžasné, jak to může přispět k růstu jednotlivců, firem i celé ekonomiky. Chceme, aby si každý, včetně vás, osvojil digitální znalosti, které mu pomohou podílet se na tomto růstu a vytěžit z technologické revoluce maximum.

Jaké znalosti a dovednosti získám po dokončení školení?

Možnosti vašeho růstu jsou naprosto neomezené. Po zhlédnutí výukových videí od našich specialistů, kteří začínali stejně jako vy, získáte dovednosti, díky nimž budete moci na internetu propagovat sebe i svou firmu. Naučíte se, jak upoutat pozornost správných lidí a jak co nejlépe dosáhnout svých cílů pomocí webu.

Jak mi Digitální garáž může pomoci s podnikáním a růstem mé firmy?

Máte-li ty správné učitele, kteří vám pomohou, existuje řada možností, jak využít web a rozvíjet tak sebe i svou firmu. Naši odborníci vám s jednotlivými kroky pomohou, ať už formou výukových videí, aktivit nebo informačních zdrojů. Získáte zkušenosti a digitální dovednosti z reálného světa, které budete moci okamžitě využít.

Tady je odkaz na projekt Digitální garáž, držím palce s jeho absolvováním a pochlubte se níže v diskusi certifikátem o úspěšně splněné zkoušce :)

Digitalni garaz - Certifikat-page-001.jpg


Komentáře


Žádné komentáře doposud nebyly přidány.

Přidat komentář

Vámi zadané osobní údaje budeme zpracovávat za účelem odpovědi. Bližší informace naleznete v zásadách zpracování osobních údajů