Fulltextové vyhledávání

Drobečková navigace

Úvod > Blog > Pozor na podvodníky - ES firmy nejsou Seznam.cz

Pozor na podvodníky - ES firmy nejsou Seznam.cz



Datum konání:
3.8.2017

Hospodářské noviny zveřejnily článek o novém katalogovém podvodu, jehož oběťmi se stávají firmy zapsané v katalogu firmy.cz od Seznamu. Probíhá to takto, cituji Hospodářské noviny:

"Trik spočívá v tom, že podnikatelům zavolá zástupce společnosti ES firmy, jejíž jméno ale při představení v telefonu zní stejně jako služba Seznamu "sFirmy". Toho volající využije a nabídne podnikateli uzavření nové smlouvy. Ten jí ale chápe jako prodloužení své prezentace na Seznamu. Majiteli firmy nakonec přijde faktura, ve které teprve zjistí, že smlouvu uzavřel s úplně jinou společností, než se domníval. Společnost ES firmy po něm pak za uzavření smlouvy požaduje několik tisíc korun."

Celý článek najdete zde: ES firmy nejsou seznam.cz

Dávejte si na to, prosím, pozor! Platí to i o jiných "katalogových" firmách, nabízející různé "nesmírně důležité a výhodné zápisy do katalogů, bez kterých vaše firma nebude na internetu vůbec vidět"! Ideálně se s nimi buď nebavte nebo si od nich nechte poslat konkrétní nabídku mailem, tu mi přepošlete a mohu Vám dát svůj názor, zdali to má či nemá nějaký smysl.


Komentáře


Žádné komentáře doposud nebyly přidány.

Přidat komentář

Vámi zadané osobní údaje budeme zpracovávat za účelem odpovědi. Bližší informace naleznete v zásadách zpracování osobních údajů